Invitatie workshop Leonardo Gifted School


drum-tobe-kid2Dragi parinti,

Ne face placere sa va anuntam ca in septembrie 2016 vom incepe primul an scolar la Leonardo Gifted School, singura scoala britanica din lume dedicata exclusiv copiilor supradotati. Credentialele noastre sunt atasate – in urmatorii 3 ani vom avea inspectia statului britanic prin COBIS pentru a deveni scoala britanica acreditata.

Info Sistem Britanic

Pentru mai multe informatii despre sistemul britanic de scoli pentru gifted click aici; articol BBC despre Gifted click aici; despre Potential Plus UK ca ong britanic ocupat de copiii supradotati.

Despre

Despre filozofia scolii Leonardo Gifted School puteti citi aici, despre curricula aici, despre profesori aici, cum invatam si cum predam aici si aici; costurile aici. Este o scoala revolutionara prin diferentiatorii sai si centrarea pe fericirea copiilor si sustinerea copiilor in dezvoltare cu planuri de dezvoltare diferentiata.

Noutati: Am devenit membri AERO in 2015; am castigat Google Adwords Grant iar anul acesta dorim sa devenim membri ai Big Picture Coalition of Schools. Reinnoim pentru inca 3 ani in 2016 parteneriatul cu Unibuc Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei pentru cercetare si internshipuri, etc.

Inscrierile

Dorim sa deschidem scoala cu 3 grupe (3-5 ani+; 6-8 ani+; 9-11 ani+).

Va invitam sa va exprimati intentia de inscriere in fisierul click aici.

Inscrierea la Leonardo Gifted School se poate face direct de catre toti copiii care au participat in Programul Academic anual sau au participat la selectiile noastre anuale (etapele 1-8) si au fost selectionati.

Ceilalti copii care au parcurs testarile WISC IV sau SON-R si primesc acest email pot participa in selectie pentru Leonardo Gifted School parcurgand restul etapelor 2-8, varful selectiei fiind reprezentat de evaluarea comportamentala.

Urmatoarele Evaluari comportamentale – etapele 6-7-8 sunt programate:

  • 3 aprilie
  • 29 mai
  •  11-12 iunie (detalii: click aici) + ultima runda eventual inceput de septembrie 2016 (neprogramata inca)

!Important

Inscrierea se va realiza prin plata unui avans 30% din costurile scolii in luna aprilie si 20% in luna iunie, pentru a va asigura locul.

|Workshop

Va invitam sa va exprimati intentia de inscriere in fisierul click aici 

 participand la un workshop in data de 12.03 orele 18.15 – 20.00 in str Berzei 22. Asociatia isi rezerva dreptul de a isi selectiona participantii la acest workshop. Participarea este confirmata de organizatori pe email pana in data de 10.03.

Veti putea afla despre scoala, cum functionam, ce nevoi avem; veti putea pune intrebari.

Este o scoala care se naste in urma a 12 ani de munca de echipa si inseamna foarte mult efort, schimbare, inspiratie, calauzire, si pasiune.

Leonardo Gifted School va fi o unica in lume printr-o viziune care depaseste granitele Romaniei, o viziune specializata pentru nevoile copilului supradotat!

Va asteptam!

 

 

Be Sociable, Share!