Echipa: Ramona Paduraru


Ramona Paduraru

Ramona Paduraru

Master Trainer, Trainer Outdoor

Centrul Gifted Education este locul unde ma regasesc intru totul: pot,cred si fac!

Sustinerea copiilor, a colegilor, ma incurajeaza sa ma autodepasesc. In momentul in care spun: “da, am reusit!”, o alta provocare apare si procesul de organizare re-incepe. Sunt in continua actiune, gandire, traire.

Imi place sa lucrez cu copiii, sa vad cat de frumos se dezvolta.

Am crezut intotdeauna ca viitorul pe care mi-l doresc trebuie construit din timp, asa ca m-am apucat inca din 2007 sa lucrez in programe gifted, astfel incat rezultatul muncii sa fie dedicat resursei umane. Generatiile de copii gifted sunt VIITORUL pentru care am contribuit cu inspiratie…si transpiratie.

Iubesc sa fiu trainer la copii, sa-i sustin in invatare, sa organizez tabere pentru a fi in lumea lor, sa particip la momentele de socializarile organizate de ei, sa trimit voluntarii in proiecte in afara, sa ne bucuram de aniversari impreuna, sa simt ca ne sustinem si crestem impreuna.

Cand am ales sa ma implic in cresterea Centrului Gifted Education:

  • am ales sa fiu in lumea unde noi suntem responsabili de calitatea divina din interiorul nostru
  • am ales lumea unde noi ne asumam propria existenta
  • am ales sa ne daruim talente
  • am ales sa ne sustinem in procesul natural de crestere a Inteligentelor Multiple

Sunt recunoscatoare managerului acestui Centru ca a indraznit sa creada! Atat a fost nevoie. Apoi a avut Dumnezeu grija sa ne adune, sa toarne in noi toate cele necesare, astfel incat sa fim ceea ce suntem acum.

Acest Centru trebuie sa devina scoala, pentru ca educatia copiilor sa fie sustinuta, legata, si asimilata. Si nu mai este mult pana atunci, este deja o nevoie fireasca a dezvoltarii societatii de astazi.

Be Sociable, Share!