Testarea Nationala Screening


Incepand cu data de 1.03.2014 toti copiii la nivel national cu varste intre 5 si 14 ani sunt invitati sa participe gratuit in Testarea Nationala Screening.

Ce este aceasta testare si ce inseamna?

Aceasta este o Testare Nationala Screening (Preliminara) online pentru toti copiii care vor sa-si descopere inteligenta si sa isi dezvolte potentialul.

De ce sa particip?

Vrei sa iti descoperi potentialul? Vrei sa descoperi copii ca tine si sa inveti fara sa te plictisesti?
Vrei sa faci parte dintr-o echipa de copii foarte inteligenti care se distreaza invatand altfel?
Noi la Centrul Gifted Education invatam fara sa simtim ca este un efort. Invatam de placere si fiecare zi este miraculoasa. Daca vrei sa iti castigi un loc in echipa noastra de copii, intai participi la Testarea Nationala Screening.

Cum sa ma pregatesc pentru test?

Acorda intreaga ta atentie testului. Daca treci cu bine de acest test noi te vom invita (printr-un email) in Selectia nationala, la urmatoarele etape ale Testarii Nationale care includ alte teste de inteligenta. Doar copiii care se califica vor fi invitati in Selectia Nationala.

Recapitulare :)

Nu uita! Participand la testare, este posibil sa candidezi pentru un loc la Scoala de Excelenta, in echipa de copii supradotati ai Centrului Gifted Education. Daca esti foarte ambitios, este posibil sa aplici si pentru Leonardo Gifted School, unde selectia este doar pentru cei mai motivati si dornici copii sa invete. Nu uita sa compeltezi cu atentie datele de contact. Daca ai trecut cu bine de test, vei primi pe email un mesaj legat de rezultat si invitatia in urmatoarele etape ale Selectiei Nationale.

Cat de greu e testul?

Testul nu este nici greu, nici usor. Nu este un test de IQ. Este un test care iti pune la incercare perspicacitatea, gandirea creativa, cunostintele generale, vederea in spatiu, inteligenta emotionala, inteligenta spirituala etc… Fa acest test in momentul zilei in care te simti activ, linistit si pregatit sa iti testezi abilitatile.

Atentie

Testarea coeficientului de inteligenta (IQ) poate sa ofere un raspuns valid numai in etapa finala, intr-un mediu specializat in prezenta unui psiholog. Parintii sunt rugati ca in timpul si dupa parcurgerea acestui test online sa ia in considerare faptul ca starea emotionala si fizica a copilului poate influenta rezultatele testarii. Prin urmare orice fel de etichetare a copilului pe baza acestei testari nu este indicata, putand avea urmari asupra copilului Dvs.

Echipa Noastra

Testele au fost realizate de echipa Centrului Gifted Education din care fac parte: Monica Dobre (psiholog), Patricia Stan (psiholog), Ramona Paduraru (trainer), Monica Gheorghiu (project manager).

 

Be Sociable, Share!